Det börjar pirra lite i magen

31.07.2013 20:14

Gårdagen bjöd på ruggigt väder här i Stockholm, kontrasten var stor mot när man lyfte på ögonlocken denna morgon och möttes av sol, värme och den där krispiga luften som infinner sig efter ett rejält regnväder. Vid sjutiden var det dags att kasta sig i bassängen på Eriksdalsbadet för ett kortare simpass, det blev 1000 meter i behagligt tempo med sparsam aktivitet med benen, allt för att dom skall vara fräscha till helgen. På lunchen blev det ett kortare pass i gymet med 3 kilometer lugn löpning på bandet samt lite bålstyrka. Jag är en vän av god mat och älskar matlagning men har på senare tid ändrat min kost till en betydligt mer nyttig linje men försöker att lära mig att hitta nya goda rätter och tillvägagångssätt för att inte ge avkall på smak och kvalitet. Ikväll var det dags för hemmagjorda hamburgare, något som jag inte vill vara utan men istället för pommes blev det en ny favorit som tillbehör, lättkokt blomkål med olivolja och havssalt, yammi...! Det närmar sig med stormsteg söndagens lopp och trots många lopp i bagaget bl.a fem marathon infinner sig det där pirret i magen och alla funderingar, vad blir det för väder, har jag tränat rätt och tillräckligt, äter jag rätt, hur kommer banan att vara, vilka kläder skall jag springa i, vad skall jag äta till frukost mm. Man börjar känna efter om det gör ont någonstans, får för sig att det börjar klia i halsen, ja allt möjligt tokigt börjar fara runt i skallen men det man kan vara säker på då är att allt är som vanligt, morsning...:-)

Härlig morgon på Eriksdalsbadet.