Mark Spitz light
Sitter nu och myser i soffan med en härlig sallad efter ett långpass på Eriksdalsbadet. Efter gårdagens morgonpass tändes en strimma hopp runt simningen och en liten känsla av Mark Spitz light for genom kroppen för en sekund. Ikväll låg distans på schemat och med jämn fart blev det 140 längder totalt 3500m och det är faktiskt det längsta jag simmat. Trots att jag har långt kvar innan jag behärskar frisimmet fullt ut så faller pusselbitarna på plats en efter en. När det gäller simningen har jag förstått att precis som med löpningen är intervaller receptet till framgång men långpassen har en skön mental aspekt bara av att veta att man klarar av längre distanser och skall man sedan utmana sig själv i en Ironman så behövs dessa pass i allra högsta grad. Nästa steg för att utvecklas som simmare blir troligen en klubbtillhörighet för att öka kvalitén på passen, men man får ta en sak i taget och skynda långsamt.
"Efterträningensallad" Mixsallad, Serrano, Avoado, Tomat, Oliver, Rödlök och Olivolja.