Nu är det bråttom

10.06.2013 21:00

Nu har de sista förberedelserna inför Vättern påbörjats. Jag skall i år förbättra min tid med 4h, köra med ett team och till skillnad från förra årets hemska och ganska långsamma tillställning så blir det i år en kamp mot klockan och mina 20 minutersstopp har bytts ut mot 5 minutersstopp och till antalet endast 2. Köttbullarna i Jönköping och lasagnen i Hjo kommer att passeras i 33km/h och med lite tur får man känna doften av den varma maten. Nu handlar det om att lösa ätandet i farten sittandes på sadeln och menyn lär bestå av energibars, gel och vatten om jag inte lyckas komponera ihop något delikatare. Fördelen med att ha lite mer bråttom runt sjön är att smärtan inte blir lika stor. I morgon har jag lägligt planerat in en Ultrakväll på GIH där bl.a Kajsa Berg, Sophia Sundberg och Anders Szalkai tipsar om träning och kost när man springer långt, kanske man kan få något litet tips inför Vättern. Jag låter kanske lite negativ men det skall bli otroligt skoj, jag har väl bara lite dåliga erfarenheter från förra sommaren. 

En del laddar med pasta, jag får se...:-)