Rapport från Amsterdam
Vid åtta tiden i morse vaknade två slitna marathonlöpare efter en mycket trevlig gårdagskväll. Valet av skaldjursrestaurang hade fallit på The Seafood Bar, ett hyffsat nytt ställe med avslappnad publik och ett mycket bra kök med allt från skaldjur till kött. Våran inriktning blev fisk och vi började med ett fat sagolika Geays ostron följt av skaldjursplatta och ett fat rökta delikatesser till detta bubbel. Maten var mycket bra och prisvärd och servicen kanon, detta är ett ställe jag klart kan rekommendera. Kvällen ägnades sedan åt ett och annat barbesök så när vi vaknade var det inte bara benen som var lite sega. Dagen började med en stadig frukost med ägg och bacon. Vid tolvtiden var det dags att vara kulturella så det blev ett besök på Heineken bryggeriet följt av mycket promenerande för att få fart på de lite småstela benen. Det blev lite shopping och strosande i den gemytliga staden. Ikväll skall det avnjutas spanska tapas på en lokal krog och kvällen blir nog inte lika sen som igår om jag får gissa. I morgon blir det ett lättare löppass i parken innan vi checkar ut från vårt B&B för denna gång. Innan flyget tar oss hem till Svedala igen blir det några timmar i de centrala delarna för fika och lite mer shopping.
The Seafood Bar...*****
Vårt underbara B&B.....*****
Den kulturella delen av resan.....